Tips om att välja den bästa kommersiella skjutdörrar

Idag omfattande urval av skjutdörrar som finns på marknaden. Skjutdörrar är en alternativ tur att push öppna dörrar. De utmärker sig genom en hel del fördelar. Deras främsta fördel är att spara maximalt med utrymme i de lokaler där kan man också installera på partitioner. Är du intresserad? Ta då en titt på några tips på val av kommersiella skjutdörrar nedan. kommersiella skjutdörrar Foto - 2 1. Bli inte rädd av de ord som du inte förstår. Ordet “kit” som etiketter skjutdörrar innebär ett set. Detta är inte kvalitet, säkerhet nivå, eller styrka faktor. Om det under samrådet uttalas det gäller innebörden av, som du inte vet, fråga för att förklara dem.

2. Satsen ska innehålla följande: en dörr panelen själv, en ram, en guide kit, tillbehör, och en kassett. Se till att den är komplett, om inte i en butik, på en gång efter leverans i närvaro av en ansvarig person.

3. Mekanismen av den skjutbara dörren är producerad med mycket dörren är nödvändiga tillbehör och guider i två typer, med fastställande och utan fixering under fästet, berg-och vagnar, lägre koppel, och skruv-spik. Om du har beslutat att köpa utrustning för skjutdörr, ska du nödvändigtvis mäta det. Längden av en guide nödvändigtvis måste vara två gånger mer än bredden på dörren-TZP – de mekanismer som ska motsvara en massa av en konstruktion i sig. Nyheter finns också på marknaden för skjutbara dörrar. De är med en installerad icke-komplex, men mycket användbar enhet – en synchronizer. Det underlättar öppning och stängning av dörr utan blåser av en dörr, panel mot en annan på grund av en stål rep och block.

4. Mängden dörrpaneler beror på hur stor den nuvarande öppning. Antalet dörrpaneler kan gå innan 8. Bara invånarna i ett kungligt slott har råd med den maximala mängd av dörrpaneler

5. Om du har en tillräcklig budget, betala uppmärksamhet till glas och trä dörr paneler. Dessa är de dyraste produkterna och på samma gång, de är snyggare. Alla glas i delar det måste vara av god kvalitet. Det bästa valet är triplex eller härdat glas, detta material är stark, tålig och säker. Om du av misstag trycker på dörren från triplex, flisor inte kommer att flyga bort till lokalen, film av polymer kommer att behålla dem.

6. Om du anser att ekonomiskt alternativ, uppmärksamma dörrar från spånplattor, HDF, och trä element. Det är mycket enkelt att ta hand om dem.

7. Man måste vara försiktig I valet av material, täta alternativet idag är en naturlig massa av ved, eller metall. Väljer du dörrar i enlighet med utformningen av din inredning, aluminium modeller kommer att bli bra lämpad för art nouveau eller high-tech. Dessa konstruktioner är mycket solid, moderna och eleganta, utmärkt passande. Man måste också tänka på sina komponenter, yta, struktur och inre puttings.

8. Längs behöver för att välja kvalitet för installation av tjänst med ett köp av dörren eftersom hälften av kvalitet beror på det.

9. Italienska skjutdörrar är underbara för älskare av skönhet. Deras kostnad är hög.

10. Om priset är inte så viktigt och kvalitet är över allting, inte förlora tid-TZP – överväga en katalog över varor av tyska tillverkare.

11. Den spanska skjutdörrar är den mest begripliga kategori av interroom dörrar. Deras pris är rimliga och sådana dörrar är inte lurade på skönhet. Kvaliteten måste balanseras av skönhet. Det är viktigt: dörren bör vara tillförlitlig med en långsiktig användbarhet, men på samma gång är vacker, med en ursprunglig ritning eller annan design. kommersiella skjutdörrar Foto - 3 kommersiella skjutdörrar Foto - 4 kommersiella skjutdörrar Foto - 5 kommersiella skjutdörrar Foto - 6 kommersiella skjutdörrar Foto - 7 kommersiella skjutdörrar Foto - 8

EN | CZ | DK | ES | FR | GR | HU | IT | NL | NO | PO | SE | SK | TR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock detector